Verzending

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, versturen wij al onze bestellingen per pakketpost met Track & Trace code. Wij bieden gratis bezorging door heel Nederland en België voor bestellingen boven de € 50,-.

Levering van je bestelling

Bij Hibboux bezorgen wij je bestelling in elke plaats in Nederland en België. Wij maken gebruik van verschillende bezorgdiensten om je bestelling af te leveren. Hier onder vind je alle informatie over het afleveren van je bestelling.

We leveren je bestelling met PostNL of DPD. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging van je bestelling met een Track & Trace code. 

Retourneren

Bij Hibboux is het altijd mogelijk om het artikel binnen 30, 100 of 365 dagen na ontvangst retour te sturen zonder opgave van redenen, ingaande op de dag dat je het product ontvangt. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Met uitzondering van sommige producten.

100 dagen termijn

Voor de Little Hibboux matrassen die wij verkopen geldt dat je het recht hebt om binnen een termijn van 100 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 100 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het matras fysiek in bezit krijgt. 

365 dagen termijn

Voor de matrassen die wij verkopen geldt dat je het recht hebt om binnen een termijn van 365 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 365 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het matras fysiek in bezit krijgt. 

30 dagen termijn 

Voor alle andere producten die wij verkopen is de bedenktijd 30 dagen na ontvangst.

Je kunt een product altijd retourneren. In de volgende gevallen kunnen wij de koopsom niet volledig crediteren:

  • Als de termijn van retour verstreken is;
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn *;
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.

* Als je het materiaal van het product verder wilt controleren, raden we je aan om de verpakking te openen zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet helemaal uit de verpakking, dan kunnen wij niet controleren of het is gebruikt.

Klik Hier om je retourzending via ons contactformulier te melden.

Indien je een artikel wilt annuleren, kan dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van je bestelling. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag, na aflevering van je bestelling. Bestaat je bestelling uit meerdere deelleveringen dan gaat de termijn van 14 dagen pas in na levering van het laatste product. Zodra je het artikel terugstuurt dan kan dit naar het algemene antwoordnummer. Wanneer je de bestelling wilt annuleren zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling door ons binnen 14 dagen teruggestort worden. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft een artikel retour te gaan sturen.

De kosten voor retourneren zijn voor de koper en worden verrekend met de terugbetaling.

Beschadigd of verkeerd geleverd artikel

Indien je een artikel wilt terugsturen i.v.m. een beschadiging of nalatigheid door Hibboux, kun je bij ons het retourlabel opvragen. Wij nemen in dit geval de kosten van de retourzending voor onze rekening. 

Verwerkingsproces

Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het pakket wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Je ontvangt zo snel mogelijk en uiterlijk met 14 dagen na ontbinding het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.

Voorwaarden retourneren

  • Artikelen mogen enkel binnen 30 dagen na ontvangst retour gestuurd of aangemeld worden. Na aanmelding van de retour heb je nog 30 dagen om het terug te sturen;
  • Stuur de artikelen compleet (inclusief alle bijbehorende items bij het artikel) retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Bij beschadigde of incomplete artikelen zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Daarom adviseren wij u om ten alle tijden de geleverde toebehoren te bewaren.