Slapen op natuurlijke materialen verhoogt de kwaliteit van de rust van je kind en we weten allemaal dat een goede en gezonde slaap leidt tot een hoger energie niveau, een sterker immuunsysteem en een prettig gemoedstoestand. Daarom is het percaline beddengoed van Hibboux gemaakt 100% katoen in een dichtheid van 145 garens per vierkante centimeter. Dit om een gezonde slaapomgeving te garanderen, die ervoor zorgt dat de huid van jou kind kan ademen waardoor hij/of zij energiek wakker wordt. Hoewel ze voelen zo fijn dat je kind misschien wel niet meer wilt opstaan!

Een groot deel van de dag wordt doorgebracht in je slaapkamer, dus is het logisch dat ook de slaapkamer van je kind zou moeten weerspiegelen wie hij of zij is. Het rustieke uiterlijk van het Hibboux percaline beddengoed wordt geleverd in een reeks mooie ontwerpen die zijn gemaakt om een moderne en persoonlijke touch aan de slaapkamer van jouw kind te geven.

Dankzij de ademende structuur en het absorberende vermogen helpt katoen de lichaamstemperatuur te beheersen en zweten te verminderen waardoor het een ideale bedpartner is. Aangezien beddengoed de hele nacht in direct contact staat met de huid van je kind en zorgt het 100% katoenen percaline beddengoed van Hibboux voor een optimale omgeving en dus voor een goede nachtrust.