De natuur in je matras met Tencel ™

Verkregen uit eucalyptusboomvezels heeft het milieuvriendelijke productieproces van Tencel ™ “The European Award for the Environment” opgeleverd. Als matrasstof bieden Tencel ™ -vezels superieure vochtregulering, waardoor je een gezonde en comfortabele slaapomgeving creëert met respect voor het milieu. Wat smakelijk is voor koala's, kan jou ook zoetere dromen opleveren!

 

Zeg nee tegen chemicaliën met "Purotex-technologie

Hygiëne van matrassen wordt behouden dankzij natuurlijke actieve pro biotische (goede) bacteriën. In tegenstelling tot veel fabrikanten, die chemicaliën gebruiken voor dit doel, kiezen wij juist voor Purotex. Het zijn dezelfde nuttige bacteriën, die je aantreft in de yoghurt die je eet. Ze helpen je matras schoon en fris te houden, waardoor allergenen op een natuurlijke manier worden verminderd.

Wie had gedacht dat yoghurt het geheim hield om je gezondheid te beschermen, zowel van binnen als van buiten!

De hele nacht koel en droog met Adaptive® elke nacht weer

Het bekroonde Adaptive®-weefsel biedt dynamische koelingseigenschappen aan je matras met zijn capaciteit om vocht tot 67% meer te verminderen en tot 25% meer te verdampen dan standaardstoffen. Deze innovatieve technologie wordt geactiveerd door lichaamswarmte. Je lichaam warmt op om zweet te produceren zodat het vocht op je huid verdampt om het weer te laten afkoelen. Het verdampte zweet wordt vermengd met koele lucht om je huid sneller te laten afkoelen. Dit wordt lokaal geactiveerd door contact van je huid met je matras. Je matras past zich individueel aan jou en je partner aan, zodat jullie beiden de hele nacht op een ideale slaaptemperatuur bent, ongeacht jullie verschillen.

Het is net alsof je een persoonlijke airconditioningstoestel in uw bed hebt!

Ga voor natuurlijk met Viscose®

Viscose is een weefsel gemaakt van geregenereerde boomvezels en wordt gebruikt om een natuurlijke en gezonde slaapomgeving te creëren en tegelijkertijd onze natuurlijke slaapomgeving te verbeteren.

EU Ecolabel voor respect van mens en milieu volgens de strengste normen

Het Europese Ecolabel is een internationale garantie voor de hoogste standaard van kwaliteit en prestaties van het product. Producten, die met dit label zijn gecertificeerd staan garant voor productie met behulp van niet-schadelijke ecologische processen en duurzaamheid.

Woolmark kwaliteit

Dit label garandeert dat het product is gecertificeerd door Woolmark en voldoet aan alle bijbehorende kwaliteits- en prestatienormen.

Het gaat niet alleen om het tellen van schapen.


"LGA Quality Certification"; de ruggengraat van je baby

Aangezien de ontwikkeling van spieren en botten zich tijdens de slaap van de baby voortzet is het oppervlak waarop ze slapen van cruciaal belang voor de juiste groei en ontwikkeling van het ruggengraat. Uitsluitend matrassen, die aan specifieke kenmerken voldoen en strenge kwaliteitstests doorstaan worden met de LGA-certificering bekroond. Dit is de internationale norm, die zorgt voor een geschikte omgeving voor een gezonde groei van baby’s.

Garantie van kwaliteit voor een proces dat maar één keer voorkomt.