1
2
4
3
5
image
image
image
image
image
image
image

PROBIOTISCHE HYGIËNE STOF MET LINNEN

De linnen stof van het Nest-matras heeft natuurlijke eigenschappen. Het heeft een verfrissend gevoel en voorkomt zweten.

De Purotex-technologie zorgt voor continue hygiëne door het matrasoppervlak te reinigen van allergenen, bacteriën en huisstofmijt met micro-ingekapselde probiotica.

logo

EXCLUSIEF ONTWORPEN COMFORT LAAG

Drukverlagend comfort is de essentie van Soft Touch comfortlaag. Terwijl het Nest je lichaam perfect ondersteunt, biedt de Soft Touch-laag comfort door zich aan te passen aan je lichaamsvorm en bewegingen veroorzaakt door je gewicht.

logo

DIRECTE PASVORM MET DE ZANDLOPERVEER

De brede boven- en onderkant van de zandloperveren, die doen denken aan de vorm van een zandloper, bieden een persoonlijk gevoel van comfort. De vorm die in het midden smaller wordt, geeft de ondersteuning die je nodig hebt in lijn met je ligpositie en gewicht. Het reageert onmiddellijk op de vormen en bewegingen van het lichaam. De individuele veren bewegen onafhankelijk voor optimale prestaties. Dankzij de luchtdoorlatende structuur voorkomt het 's nachts opwarmen. Het is een uitzonderlijke technologie die zelfs de hoogste gewichten kan dragen zonder stijf aan te voelen.

logo

GEHEIM VOOR LANGDURIGE DUURZAAMHEID: EDGE SUPPORT FRAMES

Alle lagen van het Nest-matras zijn omgeven door een duurzaam poolsysteem. Dit harde frame dat instorting aan de zijkanten van de matras voorkomt, versterkt de harmonie van alle lagen met elkaar en houdt de matras intact.

logo

WASBARE HOES MET RITSSLUITING

Het is belangrijk om de hygiëne van ons slaapgedeelte te handhaven, waar we gemiddeld 8 uur per dag doorbrengen. Nest's afneembare hoes met ritssluiting zorgt voor praktische reiniging en continue bescherming met zijn wasbare stof.

logo