Het Nest matras maakt jouw nachtrust uniek door een gezonde slaap ervaring te bieden. Geïnspireerd door de natuur en het leven, gericht op de laatste technieken en afgestemd op jouw slaapervaring. Hibboux streeft naar een duurzamere wereld waarbij de focus ligt op het duurzaam produceren waar je jaren van mag genieten. Na deze jaren, zorgen wij er samen voor dat jouw Nest op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt.

We doen het een derde van ons leven, gemiddeld zo’n 8 uur per dag: slapen. Maar het ene nest is het andere niet.. Iedereen slaapt en in je nest deel je lief en leed. Je kunt er in slapen, lachen, huilen en je deelt er vaak nog veel meer. Je maakt veel mee met je nest. Maar dat ene Nest, is net even anders. Hibboux richt zich op duurzaamheid, zodat jij zo lang mogelijk van jouw Nest kan genieten. En er herinneringen in kunt maken en het echt jouw Nest is. We investeren in de nieuwste technieken, zodat we jou het allerbeste kunnen bieden voor die belangrijke momenten in je leven. Het Nest matras biedt jou comfort, duurzaamheid en innovatie. Zo denken we aan duurzame productie, maar ook aan het recyclen van je oude matras. Zo zijn we samen goed voor mens en milieu. Dat is goed voor jou, de toekomst en voor ons. 

Dat ene Nest, dat zijn wij. 

Wauw! 10 jaar garantie op de veren!

Hibboux gebruikt alleen materialen met de beste kwaliteit. Wij geloven in duurzaamheid, innovatie en comfort. En hebben ons laten inspireren door het leven. Dat hebben we samengebracht tot jouw Nest. Wij zijn zo overtuigd van het Nest Matras, dat we jou 10 jaar lang een goede nachtrust garanderen en garantie geven op het veersysteem.

Geïnspireerd op jouw ervaring

Het Nest matras is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende lichaamstypes. Door de uniek individuele werkende zandloper pocketveren in het matras wordt de ideale ondersteuning gecreëerd, gebaseerd op de slaaphouding van jou en je partner. 

Dus veranderd je partner vaak van positie waardoor je ‘s nachts wel eens wakker wordt? Dankzij de veren in het Nest matras heb je geen last van de bewegingen van je partner en kan je heerlijk ongestoord doorslapen.

Lees meer over de technische eigenschappen

Gemaakt van natuurlijke materialen

Je houdt je Nest matras schoon en fris door de eenvoudig afrits- en wasbare tijk. Bovendien is je Nest allergievrij doordat we gebruik maken van natuurlijke materialen en duurzame technieken.

Persoonlijk advies

Wil je je Nest Matras eerst testen? We kijken ernaar uit je te ontvangen in onze showroom. Bericht ons via Whatsapp voor een afspraak met persoonlijk advies of vul het contact formulier in.

Gratis thuisbezorgd, kosteloos retour en geld terug

Je Nest Matras wordt gratis bij je thuisbezorgd, mits het afleveradres in Nederland of België is. Comfort begint bij ontzorgen. We leveren daarom je Nest tot aan je slaapkamer en nemen, indien gewenst, je oude matras mee terug. Je oude matras leveren wij in bij RetourMatras. Heb je liever niet dat we in je slaapkamer komen dan is dat natuurlijk ook prima. We leveren het matras dan tot aan je voordeur. 

Is het Nest toch niet voor jou gemaakt? Dan komen we het kosteloos bij je ophalen, meld je retourzending via ons contactformulier. Je krijgt vervolgens het hele aankoopbedrag retour, 100%.

Lees hier meer over ons bezorg-, en retourbeleid