Ons doel is om jouw slaapervaring zo aangenaam mogelijk te maken, voor een zo lang mogelijke tijd. Veel factoren beïnvloeden de kwaliteit van je slaap. Denk hierbij aan temperatuur, hygiëne, vochtigheid, ondersteuning, comfort en je gezondheid. Met deze feitelijke factoren is Hibboux aan de slag gegaan om een collectie aan slaapproducten te ontwikkelen. Een goede nachtrust vermindert fysieke pijn en risico’s op het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Met onze duurzame slaapproducten, creëren we een duurzamer leven voor jou.


Hibboux laat zich inspireren door ‘het leven’. We houden met onze producten rekening met verschillende fases in het leven, verschillende momenten en samenstellingen. Daarnaast is het aan ons om de keuze voor een matras en de daarbij horende producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Er is al zo veel keus! We produceren daarbij verantwoord en duurzaam, omdat we onze positieve bijdragen aan mens en milieu belangrijk vinden. Bij Hibboux vind je producten die voor iedereen zijn ontwikkeld. Een matras passend voor iedere lichaamsbouw, gewicht en slaaphouding. Duurzaam ontworpen met enkel de beste kwaliteitsmaterialen. Handdoeken van de heerlijkste stoffen en ook voor kinderen hebben we een speciale collectie ontwikkeld. We hebben door de nieuwste technieken een methode gevonden om jou het allerbeste aan te bieden waarbij gezondheid, innovatie en comfort centraal ligt. 


Bij comfort komt ook ontzorgen kijken. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We snappen dat een groot object zoals een matras geen pretje is om zelf te moeten vervoeren vanuit de winkel naar je slaapkamer. Zonder fysieke winkel kun je op ons rekenen in onze showroom. Liever telefonisch of per mail? Dat mag natuurlijk ook. Net als het Nest matras passen we ons aan jou aan. Hibboux levert niet alleen de beste kwaliteit producten met unieke garantie en retourbeleid, maar ook de beste service passend bij ons product.


Hibboux is een internationaal merk, gevestigd in Istanbul en opgericht door broer en zus Serhan en Sölen. Hibboux laat zich inspireren door ‘het leven’, we denken daarom verder dan jouw slaapervaring. Eerlijk produceren is voor ons een innovatie die niet mag ontbreken in alle opzichten. En goede werkomstandigheden voor iedereen zorgt voor een eerlijk merk. We werken naar een duurzame wereld en recyclen daarom producten. Zelfs jouw oude matras nemen wij kosteloos voor je mee om het te recyclen. Hibboux draagt daarom bij aan jouw wereld, zodat jij nog beter slaapt. 


Hibboux, inspired by life.

 

Hibboux Nest matras