Een gezonde slaap is een onmisbaar onderdeel van het leven voor de continuïteit van energie gedurende de dag, een sterk immuunsysteem en een goede geestelijke gezondheid. Hibboux Star hoeslakens bieden een uniek comfort met hun zachte textuur, terwijl ze gezondheid aan je slaap toevoegen met natuurlijke grondstoffen. Het 100% katoen en de geweven structuur laten je huid ademen en voorkomen zweten.

Er gaat niets boven slapen op een hoeslaken dat je huid zacht bedekt en nooit wegglijdt, zelfs niet als je beweegt tijdens de slaap. Dit aangename en ontspannende effect ervaar je met Star hoeslakens met zowel stijlvolle patronen als textuur. Met zijn elastische randen, praktisch gebruik en comfortabele slaap, zullen de Star-hoeslakens onmisbaar zijn.

Dankzij de ademende structuur en het absorptievermogen is katoen een ideale natuurlijke grondstof voor textielproducten zoals lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken die direct in contact komen met je huid. In vergelijking met dekbedovertrekken met een lage weeffrequentie en polyestergehalte, heeft het een veel langere levensduur, hoge wasweerstand, zacht en gezond.