Wat is een pocketveer systeem?

De veren werken individueel om de vorm van het lichaam van je baby perfect te vormen en de wervelkolom te beschermen. De ontwikkeling van botten en spieren van een baby zijn in volle gang tijdens de slaap. Dit betekent dat de slaap van cruciaal belang is voor de ontwikkeling van de wervelkolom. De pocketveren bieden een comfortabele nachtrust voor je kind én dus ook voor jou!

Het Cloud Matras van Hibboux is bekroond met het LGA-certificaat. Dit certificaat wordt enkel gegeven aan matrassen die aan specifieke kenmerken voldoen en strenge kwaliteit tests doorstaan.

2 matrassen in 1

We hebben rekening gehouden met de ontwikkeling van je kind. Het Cloud Matras is daarom aan beiden zijden te gebruiken. De ene kant is geschikt voor de leeftijd van 0-2 jaar. Deze zijde is ontwikkeld om de wervelkolom te beschermen, die wervelkolom van je baby is namelijk fragiel en vraagt daarom om meer stevigheid. De andere zijde is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar. Op deze manier denken we aan onze kinderen, onszelf en de toekomst. We werken samen naar een duurzame manier van productontwikkeling en consumeren.

Zonder chemicaliën

De plek waar je kindje slaapt wil je natuurlijk zo schoon en fris mogelijk houden. In tegenstelling tot veel fabrikanten, die chemicaliën gebruiken om bacteriën te doden, kiezen wij voor Purotex. Middels deze techniek behoudt het matras de hygiëne, die alleen natuurlijke actieve probiotica bevat waarmee allergenen en huisstofmijt wordt bestreden. Zo slaapt je kindje zorgeloos en gezond, en jij ook!

Purotex

"OEKO-TEX®" Stempel van vertrouwen

Hibboux is onderscheiden door een onafhankelijk internationaal testplatform OEKO-TEX®. Dit is het belangrijkste ecologische kwaliteitscertificaat. Deze stempel getuigt, dat een stof geen schadelijke chemicaliën bevat en voldoet aan de wereldwijde milieunormen en kwaliteitsnormen voor kwaliteit van leven.

Oeko-Tex