Het Pocketveer Nest Matras van Hibboux maakt jouw nachtrust uniek door een gezonde slaap ervaring te bieden. Geïnspireerd door de natuur en het leven, gericht op de laatste technieken en afgestemd op jouw slaapervaring. Hibboux streeft naar een duurzamere wereld waarbij de focus ligt op het duurzaam produceren waar je jaren van mag genieten. Na deze jaren, zorgen wij er samen voor dat jouw duurzame Nest Matras op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt door het te recyclen. Dit matras is verkrijgbaar in verschillende maten.

  • Duurzaam
  • Perfecte ondersteuning
  • Dikte van het matras 26CM
  • 365 dagen proefslapen
  • Allergie vrij
  • Ademend
  • 2 jaar garantie
  • 10 jaar garantie op veersysteem
  • OEKO TEX gecertificeerd

Het ontwerp van de zandloper pocketveer

De zandloper pocketveer is ontworpen om zich aan verschillende lichaamstypes en slaapposities aan te passen. Doordat de binnenvering breder is aan de boven- en onderkant zorgt dit voor een soepel gevoel wat het Nest matras super comfortabel maakt. Dankzij het smalle midden kunnen de veren de ondersteuning aanpassen aan uw positie en gewicht om je wervelkolom te ondersteunen en te beschermen.

Voor elke slaappositie en lichaamstype

Dankzij de individueel werkende zandloper pocketveren vormd het Nest matras zich naar jouw slaappositie, hierdoor heb je de gehele nacht ondersteuning aan je ruggenwervel.

 

Ademend, fris en hygiënisch

Omdat de pocketveren een linnen bekleding hebben, bevordert het Nest matras de luchtcirculatie waardoor je het minder snel warm krijgt. Dit is niet alleen goed voor de warmte en luchtvochtigheid, maar draagt daardoor ook bij aan hygiëne. 

Geen last van bewegingen partner

We hebben er rekening mee gehouden dat je misschien niet alleen slaapt. De individuele werking van de pocketveren werken namelijk ook voor je partner. De veren zorgen er ook voor dat wanneer bijvoorbeeld je partner beweegt, jij heerlijk ongestoord verder kunt slapen. Hierdoor krijgt je ruggenwervel de gehele nacht ondersteuning.

Anti allergie linnen tijk

Als afwerking heeft het Nest Matras een wasbare zacht linnen tijk gekregen. Linnen is fris, comfortabel en bezit zeldzame anti-bacteriologische eigenschappen waardoor het van nature bacteriën doodt. Daarbij is linnen stof- en vuilafstotend en daarmee anti allergisch. Het voelt zacht aan en is tegelijkertijd sterk en duurzaam. De combinatie met de linnen afwerking van de veren maakt dat het Nest Matras ademend is, frisheid creëert bij warmte en behaaglijk is bij kou.

Hygiëne dankzij goede bacteriën

Dezelfde goede bacteriën (Probiotica) die worden aanbevolen om gezond te eten, hebben wij ook aan het recept van het Nest Matras toegevoegd. We willen ons nest namelijk zo lang mogelijk schoon en fris houden. We gebruiken daarvoor de Purotex-technologie. Middels deze techniek behoudt het Nest Matras de hygiëne, die alleen natuurlijke actieve probiotica bevat waarmee allergenen en huisstofmijt wordt bestreden. In je Nest slaap je zorgeloos en gezond!

"OEKO-TEX®" Stempel van vertrouwen

Hibboux is onderscheiden door een onafhankelijk internationaal testplatform OEKO-TEX®. Dit is het belangrijkste ecologische kwaliteitscertificaat. Deze stempel getuigt, dat een stof geen schadelijke chemicaliën bevat en voldoet aan de wereldwijde milieunormen en kwaliteitsnormen voor kwaliteit van leven.