Verkoopt Hibboux alleen online?
Wij zijn een merk dat alleen online verkoopt. Als merk denken wij dat de voordelen van online winkelen zoals prijs, tijd, retourgarantie en proefperiode groot zijn en we bieden deze voordelen aan jou als klant aan. Mocht je onze producten toch graag (eerst) in het echt willen zien, wij hebben een showroom in Veenendaal. Bel of mail voor een afspraak, 0318-260011 of info@hibboux.nl. Van harte welkom!

Hoe kan ik een Hibboux-account aanmaken?
Op onze website kan je eenvoudig een Hibboux-account aanmaken door op rechts bovenin op “login” te klikken of nadat je jouw bestelling hebt voltooid.

Hoe zijn jullie bereikbaar?
Je kunt onze klantenservice bereiken door te bellen of te Whatsappen naar 0318‐260011 of te mailen naar info@hibboux.nl.

Hoe werkt de proefperiode van 30 dagen?
Wanneer je om welke reden dan ook het door jou gekochte textiel wilt retourneren verzoeken wij jou een email naar ons te sturen dat we het artikel terug kunnen verwachten en vervolgens verstuur je het artikel terug aan ons. Het geld ontvang je binnen 5 werkdagen terug zodra wij het artikel, onbeschadigd, retour hebben ontvangen.

Prijzen inclusief BTW?
Ja, al onze prijzen zijn inclusief BTW.